1.kolo MSDŽ: FC Vítkovice - Slavia Stachovice 4:0 (1:0)

22.08.2010 19:23

V prvním domácím utkání v nové sezóně jsme přivítali celek Stachovic. Před slušně zaplněnou tribunkou se zpočátku hrál celkem nezáživný fotbal bez pohybu a nápadu. Hrálo se převážně u prostřed hřiště s minimem šancí na obou stranách. Vyjímkou byla střela Fidlerové z dálky, brankářka Stachovic však byla v pohotovosti. Uvodní branky se dočkali diváci 2 minuty před poločasem, kdy si na centr Trojanové nádherně naběhla Matysíková a rozvlnila síť.

Tato branka přinesla na naše kopačky uklidnění a hlavně skutečnost, že naše děvčata měla více sil zapříčinila, že druhý poločas už byla převaha na naší straně. Nádhernou střelou z 30 metrů se prezentovala Odziomková, střela však skončila na břevně. Další šance už skončila gólem, kdy po pravé straně utekla Odziomková, dala centr po zemi před bránu, kde se míč dostal až k Fidlerové a pro ni nebyl problém uklidit míč do prázdné brány. V 78.minutě dostala míč mezi obranu Trojanová a sice napotřetí, ale přeci jenom skórovala. Zápas se už dohrával na půlce Stachovic. Konečný stav upravila minutu před koncem hlavou Fidlerová a Vítkovice se tak mohou radovat se zisku prvních 3 bodů v sezóně.

Sestava: Janečková - Backová, Postředníková, Veselková, Klímková (Stabravová) - Vavříková (Kölblová), Fidlerová, Odziomková, Matysíková - Dresslerová (Stošková), Trojanová (Halusková)

Trenér: Mayer Michal

Branky: 43. Matysíková, 69. Fidlerová, 78. Trojanová, 89. Fidlerová

Diváci: 100

 

Zpět