13.kolo MSDŽ: Trojanovice - FC Vítkovice 0:4 (0:2)

11.04.2011 13:20

Na půdu nováčka jsme zajížděli s jasným cílem a tím byl zisk 3 bodů. Začátek utkání se nám povedl a už v 8.minutě jsme se dočkali úvodní branky, když se po rohovém kopu Nguyen dostal míč až na zadní tyč k volné Stoškové a ta do protipohybu rozvlnila síť - 0:1. V zápětí se do obrovské šance dostali domácí, kdy míč při odkopu z obrany trefil do zad Matysíkovou. Naštěstí soupeř toho nevyužil a tváří v tvář naší brankářce zaváhal a míč skončil mimo bránu. To bylo ze strany domácích na celý zápas vše a začal festival našich zahozených šancí. Dvakrát se do samostatného úniku dostala Odziomková, jednou skončil míč na brankářce, jednou mimo bránu. Domácí obranou se probila i Fidlerová, trefila však padající brankářku, od které se míč odrazil k Nguyen, která také trefila už ležící brankářku. Míč se znovu odrazil na naše kopačky, Stošková však přestřelila prázdnou bránu. Před týdnem jsme za to pykali a prohráli si zápas. Naštěstí uklidnění přinesla ve 40.minutě Fidlerová, která z trestného kopu z 25 metrů rozvlnila síť - 0:2. 

Druhý poločas probíhal naprosto stejně, jako ten první. My se tlačili na bránu soupeře, který spoléhal na brejky, které však končily už na polovině hřiště. Vítkovické děvčata se snažila kombinovat a některé akce byly opravdu nádherné, bohužel však bez gólového efektu. Skorovat se podařilo až v 71.minutě Nguyen, která obehrála svou bránící hráčku a na její střelu už domácí brankářka nadosáhla - 0:3. O pár minut později se znovu prosadila Fidlerová, která se probila do šestnáctky po levé straně a nádhernou bombou do šibenice nedala brankářce šanci - 0:4. Do konce utkání se už nic zásadního nastalo a tak jsme si připsali do tabulky další 3 body.

Branky: 40. a 75. Fidlerová, 8. Stošková, 71. Nguyen

Sestava: Hronová - Backová, Matysíková, Veselková, Halusková - Kölblová (Gvužďová), Fidlerová, Lokajová, Nguyen - Odziomková, Stošková (Misiarzová) 

Diváci: 50

Zpět