15.kolo MSDŽ: FC IRP Český Těšín - FC Vítkovice 2:1 (1:1)

26.04.2011 11:37

Ke druhému venkovnímu utkání jsme rovněž zajížděli s cílem získat 3 body, i když bylo více než jasné, že to díky marodce v našem týmu nebude nic lehkého. Hlavně absence zraněné Fidlerové ve středu zálohy byla hodně cítit.

Utkání bylo od počátku vyrovnané, hrálo se zejména ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Do zakončení se dostávaly převážně naše fotbalistky, bohužel střely byly buď nepřesné a nebo tak slabounké, že to domácí brankářku nemohlo ohrozit. Úvodní branky jsme se dočkali v 15.minutě, kdy jsme po závaru před brankou Těšína nastřelili tyč, míč se dostal ke Stabravové a ta ho uklidila do prázdné brány - 0:1. Z vedení jsme se však moc dlouho neradovali, jelikož našeho nedůrazného bránění využila Vítková, obehrála 5 našich hráček a střelou z dobrých 25 metrů do šibenice nedala Hronové šanci - 1:1. Po této brance musela pro zranění odstoupit Halusková a premiéru v modrobílém dresu si tak odbyla Vyležíková, když na lavičce už byla jen Rehovičová, která měla ještě nedoléčené zranění ze zápasu s Veřovicema.

Druhý poločas už byl Těšín lepším týmem, hrálo se převážně na naší polovině a my se jen bránili. Domácí měli pár větších šancí, které však nevyužil. O své výhře tak rozhodl až 5 minut před koncem, kdy si rohový kop srazila do sítě Matysiková.

FC IRP Český Těšín - FC Vítkovice 2:1 (1:1)

Branky: 31.Vítková, 85.Matysiková (vl.) - 15.Stabravová

Sestava: Hronová - Backová, Veselková, Matysíková, Halusková (Vyležíková)(Rehovičová) - Kölblová, Lokajová, Nguyen, Stabravová - Dresslerová, Stošková

 

Zpět