16.kolo MSDŽ: FC Vítkovice - ČSAD Havířov 0:8 (0:6)

22.05.2010 13:20

Hodnotit tenhle zápas snad ani nemá cenu. Výsledek hovoří zcela jasně. Soupeř byl jasně lepší ve všech herních činnostech.

Zápas hůř začít ani nemohl. Hned z naší rozehrávky jsme si udělali problémy v obraně nedůrazem a hlavně zbrklostí, čehož soupeř v pohodě využil a bylo to 0:1. Zbytek poločasu už pak mělo úplně stejný obraz. Nikdo nenašel odvahu s míčem něco udělat a tak se balóny odkopávaly dopředu, kde je v pohodě získával soupeř a valil se na nás útok za útokem. Když se našly vyjímky, které se s míčem přeci jenom chtěly něco udělat, kvalitnější hráčky soupeře je celkem bez problému o míč připravily. Naše hráčky se s fyzičkou soupeře nemohly vůbec rovnat a tak jen čekaly na hranici šestnáctky a nebo i v ní, co bude. Soupeř toho využíval k pohodlným rozehrávkám, krásným kombinacím na jeden dotek a to vše mělo za následek to, že jsme byli pod permanentním tlakem. To nešlo ustát a tak góly v naší síti přibývaly a o poločase se ukazatel zastavil na hrozivých 0:6. V boxerské terminologii jsme byli na ručník.

Druhý poločas už byl o něco vyrovnanější, ale to hlavně z toho důvodu, že už nikdo o nic nehrál. My na vyrovnání ani z daleka neměli a soupeř už hrát nepotřeboval, protože měl výhru v kapse. I přesto jsme bránu soupeře neohrozili a ještě 2 krát inkasovali, takže byl konečný výsledek 0:8.

K tomuto zápasu dodám jen tohle. Všechny viděly ten rozdíl a měly by se nad sebou zamyslet. Hlavně nad přístupem na trénincích. Buď začít pořádně makat, nebo se fotbal vykašlat úplně, protože to byl hnus!!!

Zpět