22.kolo MSDŽ: Stachovice - FC Vítkovice 4:1 (2:0)

11.06.2011 17:07

V posledním kole tohoto ročníku nás čekal soupeř ze Stachovic. Po celý zápas byl náš soupeř jasně lepší a přehrával nás ve všech herních činnostech. Díky tomu taky zcela zaslouženě vyhrál rozdílem, jakým vyhrál a to mohl vyhrát ještě výrazněji, když nám 3 krát v zápase pomohlo břevno. K již tak spoustě zraněných hráček se naneštěstí v tomto zápase přidala další - Lokajová.

Hůř zápas začít nemohl a hned od úvodních minut jsme prohrávali 1:0, když nedůrazu v naší obraně využil soupeř ke vstřelení branky. Naše hráčky působily na hřišti velice nedůrazně, soupeř byl mnohem živější, silnější a nutno přiznat i kvalitnější a tak se hra odehrávala zejména na naší polovině. Stachovice  obstřelovaly naší branku ze všech pozic a tlak narůstal. Do poločasu se prosadil ještě jednou a 2 krát nastřelil břevno.

Ve druhém poločase se obraz hry nikterak nezměnil a domácí přidali další 2 branky a 1 břevno. Nám se podařila pouze jedna pohledná akce, kdy se do úniku dostala Nguyen a zakončila přesně a aspoň trochu zlepšila už tak děsivé skóre.

K zápasu bych jen dodal, že mě mrzí, jak k tomu některé hráčky přistoupily.

Janečková - Backová, Matysíková, Rehovičová (Hronová), Klímková - Kölblová, Lokajová, Nguyen, Stabravová - Halusková (Šimrová), Stošková

Branka: Nguyen

Zpět