3.kolo MSDŽ: FC Vítkovice - Trojanovice 8:0 (4:0)

05.09.2010 20:07

Ve 3.kole jsme na domácím hřišti přivítali prvního z mnoha nováčků v letošním ročníku soutěže. Přestože soupeř sympaticky bojoval a několikrát prověřil pohotovost a hlavně rychlost naší obrany, přesto byl zápas zcela v naší režii a bez problémů si dokráčeli k jednoznačnému vítězství.

V prvním poločase jsme více než kombinační hrou soupeře přehrávali zejména bojovností a individuálními schopnostmi některých z hráček. První zajímavá situace přišla již v první minutě, kdy brankářka Trojanovic sice míč chytila, ale mnohým se zdálo, že už za čárou. Tomu nejdůležitějšímu se to bohužel nezdálo a tak se stav prozatím neměnil. Ten se změnil až o něco později, kdy se po rohovém kopu prosadila Fidlerová. Obraz hry se nijak neměnil a bylo jen otázkou, kolikrát se do poločasu dokážeme prosadit. To se povedlo 2 krát Nguenové a 1 Fidlerové a tak byl poločas 4:0 v náš prospěch.

Do druhého poločasu nastoupila Gvužďová a hned se to projevilo na hře, která vypadala mnohem fotbalověji, než v první půli. Dokázala zvednout hlavu a perfektně rozehrát. To mělo za následek, že jsme se dokázali dostávat ještě do více šancí, než v první půli. Nádhernou brankou na 5:0 se prosadila Odziomková, když se probila obranou a nádherně podél brankářky rozvlnila síť. Skoro totožná akce se opakovala o něco později, tentokrát už však míč skončil mimo. Že i mistr tesař se někdy utne potvrdila Fidlerová, která dokázala z 5 metrů přestřelit branku. Přesto se však do konce zápasu dokázala ještě jednou prosadit a završila tak hattrick. K ní se ještě gólově přidaly Lokajová a Trojanová, takže se ukazatel po závěrečném hvizdu rozhodčího zastavil na skóre 8:0.

Sestava: Hronová - Backová, Postředníková (Gvužďová), Veselková, Švrčková - Vavříková, Nguyen, Fidlerová, Matysíková (Stošková) - Klímková (Lokajová), Odziomková

Branky: Fidlerová 3, Nguyen 2, Odziomková, Lokajová, Trojanová

Diváci: 100

Zpět