6.kolo MSDŽ: Pržno - FC Vítkovice 1919 6:1 (1:1)

26.09.2011 09:53

Utkání, ve kterém výsledek ani zdaleka neodpovídá tomu, co předváděly oba týmy na hřišti, protože ani zdaleka nebyli domácí o tolik lepším týmem.

Úvod utkání se odehrával především v polovině hřiště se snahou obou celků uniknout obraně soupeře a vstřelit branku. To se nakonec podařilo nejdříve domácím, kteří využily nedůrazu vítkovické obrany, která neodkopla míč po závaru v šestnáctce ven a stav tak byl 1:0. Vyrovnání jsme se dočkali po rohovém kopu, kdy pro změnu nedůrazu domácí obrany využila Břenková a nůžkama střelou od tyče rozvlnila síť. Do dobré šance se za chvíli dostala zase Břenková, která unikla domácí obraně, obehrála i brankářku, obrana se však stihla vrátit a s pomocí brankářky tak zabránily vstřelení naší druhé branky. Závěr prvního poločasu se nesl ve znamení mírného tlaku domácích, ze kterého se však nic vážného nestalo.

Druhá půle se odehrávala opět ve středu hřiště a hrál se vyrovnaný fotbal, ve kterém jsme chvílemi byli i lepším týmem. Bohužel však v polovině poločasu přišel rohový kop, ze kterého jsme inkasovali hlavičkou od snad nejmenší hráčky soupeře.... A když se o chvíli později střelou z dálky angličanem prosadila kapitánka domácích, bylo o utkání rozhodnuto. Domácí se uklidnili a od té chvíle jim vycházelo vše, na co šáhli a našemu týmu došly síly jak fyzické, tak psychické a už jen přihlížel, jak do naší sítě padá jeden gól za druhým.

Výsledek vypadá hrozně, ale rozhodně se naše fotbalistky nemusí za předvedený výkon stydět a v příštích zápasech to už určitě povede k nějakému bodovému zisku.

Hronová - Halusková (Urbancová), Odziomková, Matysiková, Klímková - Kölblová, Nguyen, Gvužďová, Luzarová - Břenková, Stošková

Zpět