6.kolo MSDŽ Valašské Meziříčí B - FC Vítkovice 0:8 - odehrán pouze 1.poločas

27.09.2010 18:01

   V 6.kole Moravskoslezské divize žen zajížděly vítkovické fotbalistky k utkání do Valašského Meziříčí s jednoznačným cílem získat další vítězství a dočkaly se dnes už i v ženském fotbale málo vídaného jevu, když domácí tým nedokázal sestavit ani základní jedenáctku a utrhl si nesmyslnou a nepochopitelnou ostudu, zvláště když A tým hrál své utkání o den dříve.
   Za deštivého počasí se Vítkovice do oslabeného soupeře zakously ve snaze využít početní převahy k vylepšení skóre. Mnoho akcí ztroskotalo na špatně načasovaných přihrávkách a ofsajdovém postavení. První branky se dočkaly v 11.minutě zásluhou Nguyen. O čtyři minuty později přidala druhou branku vítkovických Fidlerová. V 19.minutě předvedla úžasné sólo Backová, když vyvezla míč z vlastní poloviny, protáhla se po levé straně až před branku soupeřek a s přehledem zakončila. Běžela 25.minuta a momentálně nejlepší vítkovická střelkyně Fidlerová překonala domácí brankářku počtvrté. Vzápětí napodobila Backovou Postředníková, jen pro změnu tentokrát z pravé strany a Vítkovice vedly 5:0. Po půlhodině hry autovým vhazováním přehodila obranu a do útoku se řítila Fidlerová, nabídla prázdnou branku Nguyen a ta nezaváhala. Také u další branky asistovala Fidlerová, když překonala domácí brankářku a před dobíhající obránkyní stačila míč dorazit do sítě Gvužďová. Osmou branku přidala Nguyen a završila tak v zápase svůj hattrick. Domácí trápení ukončilo zranění jedné z obránkyň Val.Meziříčí ve 44.minutě, kdy rozhodčí ukončil zápas pro nedostatečný počet hráček vítkovického soupeře na hřišti.

Branky: 11., 30. a 42.min. Nguyen, 15. a 25.min. Fidlerová, 19.min. Backová, 27.min. Postředníková, 36.min. Gvužďová

Sestava: Hronová - Backová, Postředníková, Veselková, Klimková, Odziomková, Gvužďová, Nguyen, Vavříková, Fidlerová, Matysíková

Matýsek Milan

sekretář ženské kopané FC Vítkovice

Zpět