Přátelské utkání: FC Vítkovice - Olomouc 4:8 (3:4)

08.08.2011 06:53

Z důvodu různých prázdninových "poviností" bylo na utkání připraveno pouze 10 hráček a tak se tým doplnil o 5 hráček Pržna. V Háji ve Slezsku se nám představil celek Olomouce, který zde byl na týdenním soustředění. Zápas by se dal shrnout asi tak, že to byla nádherná ukázka toho, jaký je rozdíl mezi týmem, který má a nemá natrénované. Soupeř byl již v plné zátěži, kdežto my se teprve poprvé sešli a rozdíl byl tudíž jasně patrný.

Hned od úvodu jsme na soupeře vletěli a Olomouc se asi hodně divila, když za 15 minut prohrávala už 3:0. Jenže každou další minutou se síly vytrácely a soupeř nás začal přehrávat a vývoj zápasu otáčet. Ještě do poločasu se mu to podařilo a vedl již 3:4. O přestávce jsme nabrali trošku sil a výsledkem toho bylo vyrovnání na 4:4. Pak už však hru jasně ovládnul soupeř a přibývaly góly v naší siti. Konečné skóre se tak zastavilo až na hrozivých 8:4. Je fakt, že skóre mohlo vypadat ještě jakkoliv divočeji, protože šancí na obou stranách bylo požehnaně.

Nezbývá nám teda nic než začít makat a dohnat to, co se o prázdninách ztratilo, ať dosáhneme v nadcházejícím ročníku co nejlepšího umístění.

Zpět